Hvad vil du gerne nå i dag?

Owners

Ejere

Leder du efter den rigtige partner til at udvikle dit projekt bæredygtigt?  Vores rørsystemer er vedligeholdelsesfrie, omkostningseffektive og langtidsholdbare. 

Oems

OEM'er

Er du en OEM, der leder efter en pålidelig leverandør af rørsystemer? Find vigtige oplysninger og løsninger, der er skræddersyet til at forbedre kvaliteten og effektiviteten af dine produktionsmetoder.

Engineers

Ingeniører

Er du projekterende, konsulent, designer eller understøtter du konstruktionen af et rørsystem? Find alle relevante data for at gøre din kundes projekt til en succes.

Dealers

Forhandler

Søger du en producent og leverandør af rørsystemer? Med repræsentation i 34 lande er vi din partner til at sikre lokal support i hele verden.

Other

Andre

På udkig efter noget andet? Bare rolig, uanset om du er nybegynder eller på udkig efter mere, har vi udvalgt de væsentligste værktøjer til at navigere rundt på vores hjemmeside.

Georg Fischer har en stolt historie, der går over 200 år tilbage til grundlæggeren Johann Conrad Fischer. Det begyndte i 1802 med et lille kobbersmelteanlæg, men er i dag en global industrikoncern med ca. 20.000 ansatte. Mod slutningen af 1800-tallet startede produktionen af blødstøbte fittings, hvilket skabte grundlaget for GF Piping Systems. Nu en global leverandør af rørsystemer i plast til sikker transport af væsker og gasser. Kundebaseret innovation og bæredygtighed er stadigvæk kerneværdier.